Coach Wesley Maatman

"Samen kunnen we groeien, leren en sterker worden"

Ik wil me graag even voorstellen aan de jongeren daarbuiten die hun talenten willen ontdekken, die zich niet gehoord voelen, of altijd net op het randje zitten.

Wesley,  Coach bij Impacter Deventer sinds 2023

Ik ben Wesley en ik ben hier voor jullie. Met mijn eigen turbulente verleden met verslaving wil ik een boodschap van hoop delen: jij bent krachtig, je talenten zijn uniek en herstel is mogelijk

Als iemand die zijn eigen pad heeft bewandeld, weet ik hoe het voelt om je stem verloren te hebben. Maar ik ben hier om te luisteren, om jullie te steunen, en om samen met jullie te ontdekken wat mogelijk is als je je inzet.

Laat me weten hoe ik jullie kan helpen, welke talenten jullie willen verkennen of waar jullie mee worstelen. Samen kunnen we groeien, leren en sterker worden.

Ik geloof in jullie, want ik heb gezien wat er mogelijk is als je je hart volgt

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Marissa

"Vertrouw op jezelf, geluk zit in een klein hoekje."

Ik ben altijd mezelf. Als coach ben ik een soort vriendin of zus, een luisterend oor. Soms weet je niet wat je zelf allemaal kan en wat jouw talenten zijn. Met jou samen talenten ontdekken, dat is wat ik graag wil doen! Er zit meer in jou dan dat je zelf ziet, wist je dat?

Coach Luna

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Coach Simon

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Kom in contact

stuur me een berichtje om kennis te maken!