Mogelijke routes

Impacter Deventer is er voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep. Hoelang je route duurt, is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan 4 uur per week zijn, maar ook een paar uur in de maand. Samen met je coach stem je een periode af. Zodra deze periode voorbij is ontvang je een certificaat van deelname met een afsluitende brief van de coach. Die ervaring kun je mooi meenemen op je cv! Benieuwd of Impacter iets voor jou is?

Lees meer over Impacter

In een groep aan de slag in het ImpacterLAB

In het ImpacterLAB werk je in een groepje aan je eigen activiteit of project voor iets of iemand in de stad, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Het LAB hanteert dezelfde kenmerken als de één op één routes van Impacter, maar dan in groepsvorm. Wat is er allemaal mogelijk bij het Impacter LAB? Van alles! bijvoorbeeld een voetbaltoernooi organiseren in jouw buurt, een docu maken of een theatervoorstelling maken voor ouderen. Waar zou jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan willen werken?

 

Meld je hier aan

Een ImpacterLAB bij jouw onderwijsinstelling of organisatie?

Deze groepsmethode bieden wij ook kant-en-klaar aan voor scholen en organisaties. Daarbij komen één of twee van onze coaches langs om samen met een groep leerlingen hun eigen project(en) uit te werken. Hoe vaak we langskomen en hoe lang het begeleiden duurt wordt van te voren afgestemd met de organisatie. Bij EHL Het Vlier hebben we een Impacter theater LAB opgezet.

Lees meer over samenwerken

Meer informatie

Samen met andere jongeren jouw eigen project starten?