Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Maak kennis met coach Gül

Onze coaches, Raymond, Gül en Luna helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Luna Westervoorde

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Coach Raymond Pothoven

"Kan ik niet’ ken ik niet!"

Ik ben een enthousiaste coach die verbinding zoekt met anderen. Ik straal positiviteit uit en stel mij op als gedreven, eerlijk, open en speels. Laat niemand je zeggen dat je iets niet kan, ik geloof dat iedereen een talent heeft en een kans verdiend om zichzelf te ontplooien.

Coach Gül Sevcan Dogan

"Elke jongere heeft een kans!"

Mijn naam is Gül en ik ben jongerencoach bij Impacter Deventer. Al jaren ben ik actief in Deventer en heb ik veel contacten gehad met jongeren.  Ik omschrijf mijzelf als enthousiast, positief, begripvol en toegewijd. Ik hoop dat ik samen met jou kan ontdekken waar jij goed in bent én welke talenten je hebt.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.