Coach Marissa Feijen

"Vertrouw op jezelf, geluk zit in een klein hoekje."

Ik ben altijd mezelf. Als coach ben ik een soort vriendin of zus, een luisterend oor. Soms weet je niet wat je zelf allemaal kan en wat jouw talenten zijn. Met jou samen talenten ontdekken, dat is wat ik graag wil doen! Er zit meer in jou dan dat je zelf ziet, wist je dat?

Marissa, Coach bij Impacter Deventer sinds 2023.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in Deventer. Persoonlijk merk ik dat er veel jongeren zijn opgegeven, zo van  “laat maar, ze kunnen het tóch niet” Ik heb dat gevoel zelf vroeger heel erg gehad. Deze ervaring neem ik mee om me te kunnen verplaatsen in hoe jongeren zich voelen.

In groep 8 na de Cito-toets kreeg ik LWOO als advies. Dit betekende voor mij dat ik niet naar dezelfde school kon gaan als de meeste van mijn klasgenoten. Helaas had ook mijn docent er geen vertrouwen in dat ik een hoger niveau aankon. Dit bood geen vertrouwen of hoop voor mij als leerling. Achteraf gezien zie ik de eindtoets van groep 8 als een momentopname, wat eigenlijk weinig over mij als persoon zegt. Op de middelbare school kwamen ze er al gauw achter dat ik wel een hoger niveau kon doen, maar op mijn nieuwe middelbare school waren ze het daar niet zo mee eens. Uiteindelijk heb ik mijn middelbare school afgerond. Daarna kwam ik voor hetzelfde probleem te staan.

Ik wilde de opleiding ‘pedagogisch werker jeugdzorg’ doen, maar hiervoor werd ik helaas afgewezen omdat ik zelf in de jeugdzorg had gewoond. Hierdoor was ik genoodzaakt om ‘pedagogisch werker kinderopvang’ te doen. Deze opleiding heb ik afgemaakt, en daarna ben ik HBO Social Work gaan doen. En met succes, ik heb mijn diploma op zak!  Als ik dan terugdenk aan het advies van de eindtoets van groep 8, dan zie je des te duidelijker dat het maar een momentopname is. Ik kon véél meer dan dat die toets aangaf. De mensen om mij heen hebben dat toen niet gezien, waardoor ik heel lang niet op mijn plek heb gezeten. Voor iedereen is er ruimte voor ontwikkeling!

Wat voor coach ben je?

Vanuit mijn persoonlijke ervaring neem ik mee dat ik vroeger veel te maken heb gehad met jeugdzorg. Ik ben uit huis geplaatst en ben geplaatst in een opvang. Daarna kwam ik in een pleeggezin. Vanuit deze ervaring heb ik geleerd en gevoeld dat het belangrijk is om te kijken naar het kind áchter het gedrag. Kijken wie je bent in plaats van wat je doet. Ik hoop hier verandering in te kunnen brengen, door naast je te staan en er voor je te zijn.

Als je op zoek bent naar laagdrempelig contact, iemand die naast je staat en naar je luistert, met kennis van jeugd en GGZ, iemand die samen met jou kijkt waar je behoeftes en kwaliteiten liggen, stuur dan een mail naar mij en dan zie ik je snel

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Simon

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Coach Luna

"Geen probleem"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. 

Creatief, oplossingsgericht en enthousiast, dat is wie ik ben!

Voor iedereen die meedoet aan Impacter doe ik mijn best.

Kom in contact

Stuur Marissa een berichtje om kennis te maken!