Voor wie is Impacter?

Impacter is een project uit het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. We richten ons op jongeren tussen de 12 en 30 jaar, maar als je iets jonger of ouder bent mag je ook contact met ons opnemen. In het kort is Impacter er voor jongeren die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep.

Lees hier meer over Impacter

Eén op één

De eerste optie bij Impacter Deventer is één op één begeleiding van een van onze coaches. Hij of zij gaat naar jouw verhaal luisteren en samen met jou brainstormen. Waar word je blij van, wat zijn je hobby’s, wat vind jij belangrijk en wat zijn jouw dromen en ambities? De coaches hechten waarde aan jouw behoeftes en nemen jouw dromen serieus. Ze zullen jou bewust maken van je talenten en je in contact brengen met de juiste organisaties en mensen in Deventer. De coaches zorgen dat je in een omgeving komt waar leren  experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent

 

dat je terecht komt in een omgeving waar je kunt leren en experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent.

Lees meer over één op één coaching

In een groep

Naast één op één coaching kun je bij ons ook aan de slag in een groep. Dat noemen we het ImpacterLAB. In het LAB werk je aan je eigen maatschappelijke project, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Je eigen theatergroep opzetten of juist een docu maken? Een poëzie wedstrijd opzetten voor ouderen of liever een grote inzamelingsactie regelen? Allemaal voorbeelden van projecten die uit de LABS zijn ontstaan en waar jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan kunt werken.

Lees meer over het ImpacterLAB

Let's meet up

Kennismaken met onze coaches of meer informatie?