Mogelijke routes

Impacter Deventer is er voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep. Hoelang je route duurt, is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan 4 uur per week zijn, maar ook een paar uur in de maand. Samen met je coach stem je een periode af. Zodra deze periode voorbij is ontvang je een certificaat van deelname met een afsluitende brief van de coach. Die ervaring kun je mooi meenemen op je cv! Benieuwd of Impacter Deventer iets voor jou is?

Lees meer over Impacter

Eén op één coaching

Bij Impacter Deventer krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar jij blij van wordt. Dat kan op een plek waar experimenteren oké is en waar je wordt gewaardeerd om wie je bent. Je hoeft het niet alleen te doen maar met ondersteuning van een jongerencoach. Wat is jouw motivatie om impact te maken?

Een ander helpen
Wil jij je inzetten voor een maatschappelijk doel? Cool! Weet je al precies wat je wilt doen en hoe je anderen wilt helpen? Of Heb je nog geen idee en heb je wat hulp nodig? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! We kijken samen hoe jij je talenten en kwaliteiten kunt inzetten om anderen te helpen.

(Werk)ervaring opdoen
Soms weet je al precies welke richting je op wilt en waar je interesse ligt. Maar weet je nog niet precies hoe je er komt. Je wilt meer inspiratie opdoen, of je werkervaring aanvullen. Bij Impacter Deventer kijken we hoe je dit kunt aanpakken. Zo vergroot jij je netwerk en creëer je kansen binnen de sector die jij tof vindt.

Anderen ontmoeten
Nieuwe mensen leren kennen, aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten of je sociale skills ontwikkelen. Ook dit zijn goede redenen om te beginnen met een eigen project of vrijwilligerswerk. Vind je het best spannend om nieuwe mensen te leren kennen? Dat is helemaal niet erg. We doen het samen en gaan op jouw tempo. Hoe dan ook leer je via Impacter toffe mensen kennen.

Ik heb geen idee wat ik wil
Hoe tof is dat! Je kunt nog alle kanten op. Maar soms is het ook frustrerend en vervelend. Snappen wij! En daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Door op een leuke plek aan de slag te gaan met vrijwilligerswerk of het opstarten van je eigen project kun je bij Impacter Deventer jezelf én je talenten beter leren kennen. Hierdoor is het makkelijker om een keuze te maken. We gaan graag met je in gesprek!

Bekijk hier onze coaches

Alle coaches
Coach Wesley

"Samen kunnen we groeien, leren en sterker worden"

Ik wil me graag even voorstellen aan de jongeren daarbuiten die hun talenten willen ontdekken, die zich niet gehoord voelen, of altijd net op het randje zitten.

Coach Marissa

"Vertrouw op jezelf, geluk zit in een klein hoekje."

Ik ben altijd mezelf. Als coach ben ik een soort vriendin of zus, een luisterend oor. Soms weet je niet wat je zelf allemaal kan en wat jouw talenten zijn. Met jou samen talenten ontdekken, dat is wat ik graag wil doen! Er zit meer in jou dan dat je zelf ziet, wist je dat?

Coach Luna

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Coach Simon

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Kennismaken

Een keer zitten met een van onze coaches om te kijken of Impacter bij jou past?