Coach Luna Westervoorde

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Luna is een coach met passie voor muziek

Luna Westervoorde, 21 jaar,  coach bij Impacter Deventer sinds 2021

Sinds januari woon ik weer bij mijn ouders in Deventer. Dat is nog wel even wennen, want ik heb vier jaar elders gewoond namelijk, in Arnhem voor mijn studie en als nomade in Frankrijk en Spanje.Tijdens mijn studie ben ik nooit capabel geweest een buffer op te bouwen, sterker nog ik maakte schulden en daar heb ik mijn gehele studietijd mee gezeten. Ik ben iemand die vooruit wil kijken, plannen wil maken en vooral groot denkt. Als ik daarin word belemmerd dan vervaagt mijn motivatie en krijg ik het gevoel alsof ik vast zit.  Voor mij is de oplossing heel helder. Eerst in mezelf investeren, de praktische zaken op orde brengen en de juiste tools in huis halen voordat ik weer mijn vleugels spreid. Naast dat ik nu jongerencoach ben bij Impacter ben ik ook zangeres en bevind ik mij heel erg graag op het podium. De afgelopen jaren heb ik nodige ervaring opgedaan en ben ik druk bezig met het schrijven van muziek en nummers uitbrengen!   

Wat voor coach ben je?

Ik ben een coach die groot denkt en die met fantasie aan de haal wil.
Ik probeer namelijk altijd in oplossingen te denken en zie veel kansen en mogelijkheden. Ik ben een motiverende coach en wil altijd het beste uit een samenwerking halen. Ik luister graag naar jouw verhaal!

Hobby’s/interesses: Muziek, zingen, theater maken, acteren, socializen, op avontuur gaan, vintage kleding scoren, duurzaam leven & plezier maken.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Simon

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Coach Wesley

"Samen kunnen we groeien, leren en sterker worden"

Ik wil me graag even voorstellen aan de jongeren daarbuiten die hun talenten willen ontdekken, die zich niet gehoord voelen, of altijd net op het randje zitten.

Coach Marissa

"Vertrouw op jezelf, geluk zit in een klein hoekje."

Ik ben altijd mezelf. Als coach ben ik een soort vriendin of zus, een luisterend oor. Soms weet je niet wat je zelf allemaal kan en wat jouw talenten zijn. Met jou samen talenten ontdekken, dat is wat ik graag wil doen! Er zit meer in jou dan dat je zelf ziet, wist je dat?

Stuur Luna een berichtje om kennis te maken!