Wat is de Impacterfabriek?

Loop je al tijden rond met een idee? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zou je juist samen over een idee willen nadenken? Zet jouw idee om in actie in de Impacterfabriek!

Elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur is er bij Walhalla de mogelijkheid om met andere jongeren te brainstormen over jouw idee. Hier denken we met elkaar mee over hoe we verder kunnen komen met onze ideeën en projecten. Dit kan van alles zijn: Van kunstzinnige projecten, tot vette evenementen tot ideeën om de wereld te verbeteren. Niks is te gek!

Er is een open sfeer waarin je zelf kan bepalen wat helpend is. De coaches en deelnemers kunnen je bijvoorbeeld helpen met een groot netwerk en promotie voor je idee. Maar er is ook ruimte voor specifieke ondersteuning zoals een professionele training, het vinden van een locatie of soms gewoon wat support. Door er samen over te sparren helpen we elkaar verder en ontstaan er vaak mooie dingen. Samen sta je sterk!

Voel je vrij om gewoon naar binnen te wandelen en je ideeën op tafel te gooien!

‘Ik heb echt het gevoel dat iedereen welkom is bij de Impacterfabriek. Onder elkaar zijn we heel meedenkend en behulpzaam met de ideeën die we willen realiseren in het leven. Daar haal ik veel inspiratie uit.’
-Deelnemer Impacterfabriek-

Adres:
Walhalla
Achter de Muren Zandpoort 20a
7411 GE Deventer

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.