Mogelijke routes

Impacter Deventer is er voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep. Hoelang je route duurt, is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan 4 uur per week zijn, maar ook een paar uur in de maand. Samen met je coach stem je een periode af. Zodra deze periode voorbij is ontvang je een certificaat van deelname met een afsluitende brief van de coach. Die ervaring kun je mooi meenemen op je cv! Benieuwd of Impacter iets voor jou is?

Bekijk de veelgestelde vragen

Eén op één

De eerste optie bij Impacter Deventer is één op één begeleiding van een van onze coaches. Hij of zij gaat naar jouw verhaal luisteren en samen met jou brainstormen. Waar word je blij van, wat zijn je hobby’s, wat vind jij belangrijk en wat zijn jouw dromen en ambities? De coaches hechten waarde aan jouw behoeftes en nemen jouw dromen serieus. Ze zullen jou bewust maken van je talenten en je in contact brengen met de juiste organisaties en mensen in Deventer. De coaches zorgen dat je in een omgeving komt waar leren  experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent

Lees meer over één op één coaching

In een groep

Naast één op één coaching kun je bij ons ook aan de slag in een groep. Dat noemen we het ImpacterLAB. In het LAB werk je aan je eigen maatschappelijke project, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Je eigen theatergroep opzetten of juist een docu maken? Een poëzie wedstrijd opzetten voor ouderen of liever een grote inzamelingsactie regelen? Allemaal voorbeelden van projecten die uit de LABS zijn ontstaan en waar jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan kunt werken.

Lees meer over het ImpacterLAB

Kom in contact

Een keer met een van de coaches praten om te ontdekken wat bij jou past?