Samenwerken met Impacter Deventer

Zelfontplooiing en gelijkwaardigheid staan centraal bij Impacter Deventer. Wij willen jongeren uit Deventer met de leeftijd 12 t/m 30 jaar hun passies en talenten laten ontdekken. Impacters melden zich vrijwillig bij ons aan en willen zich graag ontplooiing en werk ervaring opdoen. Jij als organisatie krijgt niet zomaar een vrijwilliger maar een Impacter die intrinsiek gemotiveerd is en zelfstandig en verantwoordelijk aan het werk wilt. Onze coaches zijn bij het gehele proces betrokken en bieden ook na plaatsing ondersteuning.

Als onderwijsinstelling

Speciaal voor scholen hebben we het ImpacterLAB ontwikkeld. Hierbij werken leerlingen of studenten in groepjes aan hun eigen project, onder begeleiding van onze coaches. Wij brainstormen met de jongeren en helpen ze hun ideeën concreet te maken. De frequentie en invulling van het ImpacterLAB wordt afgestemd met de school. Hierna is het natuurlijk altijd mogelijk voor de leerlingen om hun project te blijven voortzetten of een individuele route bij Impacter te starten.

Wil jij een ImpacterLAB op jouw school?

“Via Impacter Deventer heb ik samen met mijn klasgenoten een toffe voorstelling gemaakt voor mensen met een berperking “. – Leerling Het Vlier

Lees meer

Als bedrijf of organisatie

Impacter werkt samen met talloze bedrijven en organisaties in en rondom Zwolle. Wij laten jongeren tijdens hun tijd bij Impacter kennismaken met vrijwilligerswerk bij bijvoorbeeld WZC Humanitas, Walhalla, Het Goed en nog vele andere organisaties. Wil jij graag samenwerken met Impacter en jongeren een kans geven binnen jouw organisatie? Op jouw locatie een ImpacterLAB organiseren? Of wil je op een andere manier Impacter ondersteunen? Neem contact met ons op!

Meer informatie

Als professional

Ben jij een professional, zelfstandig ondernemer, of iemand met expertise op een bepaald gebied en wil je jouw kennis delen met een jongere? Wij hebben jongeren  gematcht aan docenten, acteurs, kunstenaars, muzikanten, filmmakers, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Met één gesprek zijn de jongeren vaak al een stuk op weg geholpen.

Je kunt je als professional ook aansluiten bij de Impacter Stuurgroep en met ons meedenken over het nóg succesvoller maken van Impacter.

Lees meer

Samenwerken?