Coach Simon Govers

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Simon is betrokken en kan goed luisteren naar jouw verhaal.

Simon, 25 jaar, Coach bij Impacter Deventer sinds 2022.

Zelf weet ik heel goed wat het is om wel of niet in je kracht te staan. In mijn studie technische bedrijfskunde kon ik lang mijn draai niet vinden. Het leven was betekenisloos, ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Dit leidde tot psychoses en verslavingen, met zelfs gesloten opnames tot gevolg. De enige die me tegenhield was ikzelf.

Op mijn diepste punt besloot ik wat afstand te nemen van mijn studie, ik ging de afkickkliniek in en nam een tussenjaar. Maar wat dan? …Toen kwam ik Impacter tegen. Altijd had ik wel ideeën, maar Impacter stuurde me op pad.

In plaats van er alleen in te staan ging ik erop uit en ontdekte ik netwerken van mooie initiatieven in Deventer. Ik kwam op meer ideeën, ging in gesprek en probeerde dingen uit. Van een poëziewedstrijd in een ouderencentrum tot sprookjescursussen in een kinderboekenwinkel. Via mijn projecten rolde ik onder andere in vluchtelingenwerk en vergroening. Ook bleef ik actief bij Impacter om ook anderen te helpen in hun kracht te staan. Langzaam veranderde de mindset: Alles kan; van fouten kun je alleen maar leren.

Wat voor coach ben je?

Als coach ben ik heel benieuwd naar wie jij bent. Ik voel me altijd heel betrokken en begaan bij een ieders verhaal. Hier luister ik dan ook goed naar. Dan komen de dromen, wat nou als alles mogelijk was? Als ik hoor waar jij enthousiast van wordt dan krijg ik hier ook energie van. Het is goed die dromen bewust te benoemen, er even bij stil te staan. Dan kunnen we kansen zien, in kleine stapjes, van droom naar plan. Klaar voor die eerste stap?

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Wesley

"Samen kunnen we groeien, leren en sterker worden"

Ik wil me graag even voorstellen aan de jongeren daarbuiten die hun talenten willen ontdekken, die zich niet gehoord voelen, of altijd net op het randje zitten.

Coach Marissa

"Vertrouw op jezelf, geluk zit in een klein hoekje."

Ik ben altijd mezelf. Als coach ben ik een soort vriendin of zus, een luisterend oor. Soms weet je niet wat je zelf allemaal kan en wat jouw talenten zijn. Met jou samen talenten ontdekken, dat is wat ik graag wil doen! Er zit meer in jou dan dat je zelf ziet, wist je dat?

Coach Luna

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Kom in contact

Stuur Simon een berichtje om kennis te maken!