Impacters bij jouw organisatie?

Zelfontplooiing en gelijkwaardigheid staan centraal bij Impacter. Wij willen jongeren uit Deventer met de leeftijd 14 t/m 27 jaar hun passies en talenten laten ontdekken. Impacters melden zich vrijwillig bij ons aan en hunkeren naar zelfontplooiing en werk ervaring. Jij als organisatie krijgt niet zomaar een vrijwilliger maar een Impacter die intrinsiek gemotiveerd is en zelfstandig en verantwoordelijk aan het werk wilt. Onze coaches zijn bij het gehele proces betrokken en bieden ook na plaatsing ondersteuning.

 

 

 

 

Zijn wij een match?

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst hebben de coaches een gesprek met de jongere in kwestie. Via een verkennend gesprek proberen zij te achterhalen waar hun talenten en ambities liggen en of Impacter iets voor hem of haar kan betekenen. Wat houdt iemand bezig en wat zijn uitdagingen of ambities? Het kan zijn dat iemand vastloopt in een studie of zich graag wil bezighouden met het milieu of de samenleving. Of creatieve ambities heeft, maar niet goed weet waar te beginnen.

Dit gesprek is vrijblijvend en de Impacter beslist.

Samen maatschappelijk draagvlak creëren?

Ben jij enthousiast geworden? Wil jij ook jongeren (op maat) een ontwikkelingsplek aanbieden en gelijktijdig jouw naamsbekendheid onder jongeren en maatschappelijk draagvlak vergroten? Dan zijn wij een match!
Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wil je jongeren een plek in jouw organisatie geven?

Neem contact op