Wat zou jij graag willen?

Vind jij het lastig om keuzes te maken? Of weet je juist precies wat je wil, maar weet je niet hoe je jouw doel kunt bereiken?

Impacter Deventer helpt jou bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten en ambities en bij het maken van keuzes. Onder begeleiding van een jongerencoach kun jij aan de slag met jouw droom en Impact maken!

Ontmoet onze coaches

Zet jij je graag in voor een ander?

Wat cool dat jij je in wilt zetten voor een ander! Misschien weet je al hoe, misschien nog niet: geen probleem.. Er zijn zoveel manieren – groot en klein – om iets voor een ander te doen. Zo kun je taallessen gaan geven, onze mooie stad een stukje schoner maken of een rondje lopen met labrador Job uit het asiel. Wil je hulp bij het realiseren van jouw fantastische idee? Of wil je samen kijken wat er allemaal mogelijk is in Deventer? Let us know!

Heb je een droom?

Hoe cool is het als je precies weet wat je wilt gaan doen?! Of misschien weet je het nog niet helemaal, maar heb je wel een idee. Bij Impacter ga jij aan de slag met jouw droom onder begeleiding van een van onze coaches. Wil je werkervaring op doen? Check. Is het voor jouw droom belangrijk om een breed netwerk op te bouwen? Check! Wil je vloeiend Chinees leren spreken? Check! Oké, onder voorbehoud dan. Maar in principe is alles mogelijk. Wij doen er alles aan om jou te helpen jouw droom te bereiken. Graag zelfs!

Heb je nog geen idee?

Keuzes, keuzes, keuzes! Maar hoe lastig is het om een keuze te maken, als je géén idee hebt wat je wilt doen? Dat is frustrerend en vervelend. Snappen wij! En daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Misschien wil je weten hoe het is om als vormgever te werken, maar ben je ook benieuwd of jurist iets voor je is. Of gymdocent, timmerman, webbouwer of heel iets anders. Bij Impacter krijg je de kans om al jouw vraagtekens weg te nemen. Zo kun je meelopen met een specialist of zelf ervaren hoe het vak in zijn werk gaat. Onze coaches kijken samen met jou wat het beste bij jou past.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.