Is Impacter iets voor jou?

Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? Onze coaches helpen je graag op weg!

Ontmoet onze coaches

1. Ontmoeting & verhaal

Jij wordt gekoppeld aan een van onze coaches. Hij of zij gaat naar jouw verhaal luisteren en samen met jou brainstormen. Waar word je blij van, wat zijn je hobby’s, wat vind jij belangrijk en wat zijn jouw dromen en ambities? De coaches hechten waarde aan jouw behoeftes en nemen jouw dromen serieus. Zij zien eindeloos veel mogelijkheden en kennen Deventer op hun duim. Ze zullen jou bewust maken van je talenten en je in contact brengen met de juiste organisaties en mensen in Deventer.

2. Plan van aanpak

Nu is het tijd om samen met je coach een plan van aanpak te maken. Samen bepaal je je doelen en bekijk je hoe je deze kunt behalen. Wat heb je nodig, hoe ziet je eigen netwerk eruit, wat is een geschikte plek voor jou en met wie kun je samenwerken? Met je coach bepaal je samen de route die je wilt nemen met daarin een tijdsplanning en evaluatiemomenten.

3. De perfecte MDT plek

Nadat je samen met je coach in gesprek bent gegaan weet hij/ zij precies waarnaar je opzoek bent. De coach gaat nu op zoek naar de juiste plek voor jou! Je wordt gedurende de ”zoektocht” op de hoogte gebracht, totdat dé plek gevonden is die aansluit op jouw doelen en behoeftes!

4. Impact maken!

Nu mag jij aan het werk en doen wat jij leuk vindt! Samen met de werkplek en de coach maak je duidelijke afspraken en daarna is het tijd om jezelf uit te dagen en Impact te maken!

5.Waardering & Succes vieren

Op basis van de afspraken hebben jij en de coach gedurende het traject contact en checkt de coach of jij je doelen behaalt en of er genoeg waardering is. De coach is er voor jou! Bij het afronden van je traject vieren we het succes!

6. Afronden

We sluiten het af met een terugblik. Samen gaan we kijken of jij je doelen hebt behaald en geven we feedback aan elkaar. Dan krijg je een certificaat ondertekend de gemeente Deventer. Hier staan je behaalde competenties op en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Als je wilt kun je ook nog aansluiten bij onze Impacter Community.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.