Coach Raymond Pothoven

"Kan ik niet, ken ik niet!"

Ik ben een enthousiaste coach die verbinding zoekt met anderen. Ik straal positiviteit uit en stel mij op als gedreven, eerlijk, open en speels. Laat niemand je zeggen dat je iets niet kan, ik geloof dat iedereen een talent heeft en een kans verdiend om zichzelf te ontplooien.

Raymond wil jou graag leren kennen en biedt een luisterend oor

Raymond, 28 jaar, Coach bij Impacter Deventer sinds 2021.

Impacter is iets wat ik vroeger zelf gemist heb. Ik heb namelijk verschillende opleidingen afgerond wat achteraf totaal niet bij me paste. Ik zou het tof vinden als ik jou kan helpen met dat wat jij leuk vindt. Ik neem jouw ideeën als uitgangspunt en ik denk graag mee over hoe we jouw volgende stap het beste vorm kunnen geven, zodat jij jezelf kan ontplooien in deze maatschappij.
Ik ben graag omringd door mensen. Ik vind het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ze te leren kennen. Daarnaast kan ik ook een avondje helemaal opgaan in het gamen. Lekker eten? Nou, voor een goed broodje shoarma royaal, daar mag jij me s ‘nachts wel wakker maken! Uit eten gaan sla ik ook niet af. Zo nu en dan een avondje met mijn vrienden naar de kroeg, daar ben ik ook wel voor in. Daarnaast ben ik sportief en mag ik graag fitnessen, mountainbiken, kickboksen en voetballen. Voor de laatstgenoemde sport geef ik zo nu en dan ook personal training. Waar ik niet van houd is als mensen in hokjes denken en iets of iemand onrechtvaardig bekritiseren. Ik vind het wel tof om deze groep te motiveren en stimuleren.

Wat voor coach ben je?

Als coach luister ik aandachtig naar jouw verhaal en filter ik de uitdaging eruit. Ik wil jou graag leren kennen, zodat wij samen kunnen brainstormen om jouw passie te vinden. Het kan soms wat puzzelen zijn, maar met wat creativiteit en een doelgericht vermogen is er meer mogelijk dan jij denkt. ‘Kan ik niet’ ken ik niet! Ik geloof dat iedereen een talent heeft en een kans verdiend. Verbinden en denken in mogelijkheden is wat ik het liefst doe.

Laat niemand je zeggen dat je iets niet kan. Ik geloof dat iedereen een talent heeft en een kans verdiend om zichzelf te ontplooien. Waar een wil is, is een weg. Fouten maken is menselijk en daar leer je van, maar hoe fijn zou het zijn om tijdig te weten wat je wilt en wat je talent is.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Luna

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Coach Simon

"Alles begint met een eerste stap"

Als coach kijk ik altijd graag naar het individu: Wie ben jij? Waar haal je energie uit? Maar ook: Wat is je uitdaging?

Achter elk mens schuilt er zo ontzettend veel potentieel… Maar die moet je soms net even zelf zien. Als je zelf ziet wat je kan en waar de mogelijkheden liggen, dan gaat er een hele wereld open. Dan is alles mogelijk.

Kennismaken? Neem contact met me op!