Coach Ceren Karayilan

"Je doet dingen automatisch beter als je doet waar je goed in bent en waar je talent in hebt"

Mijn naam is Ceren en ik ben jongerencoach bij Impacter Deventer. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening met afstudeerrichting jeugdzorgwerker. Ik omschrijf mijzelf als begripvol, daadkrachtig, positief en toegewijd. Ik hoop dat ik samen met jou kan ontdekken waar jij goed in bent én waar jij talent in hebt.

Ceren is een creatieve coach die kan motiveren en activeren

Ceren Karayilan , 25 jaar,  coach bij Impacter Deventer sinds 2021

Het Impacter project sprak mij aan, omdat dit project kijkt naar wat jongeren kunnen en willen. Soms willen jongeren iets heel graag, maar weten ze niet hoe ze dat moeten bereiken. In dit geval vind ik dat er de juiste begeleiding en match nodig is. Als jongerencoach bij Impacter begeleid ik jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Impacter geeft jongeren de kans om zich te ontwikkelen en (werk)ervaring op te doen op vrijwillige basis. Ik richt mij graag op jongeren die vastlopen met het maken van keuzes zoals een studiekeuze of een baankeuze. Door mee te de doen aan Impacter kun je jouw talenten en ambities onderzoeken en/of ontwikkelen. Deze talenten en ambities kun je inzetten voor jouw toekomst door ervaring op te doen in het werkveld. Wil jij hiernaast impact maken of wat betekenen voor de maatschappij in Deventer? Laten we dan samen ontdekken wat bij jou past. Ik ga graag met jou opzoek en wie weet tot snel!

Wat voor coach ben je?

Ik ben een coach die graag stappen zet en vooruitgang ziet, omdat ik een echte doener ben! Maar ik kan mij ook heel goed aanpassen aan jouw tempo. Kleine stappen betekenen ook veel voor mij, zolang jij maar succes ervaart. Zo haal ik als coach energie uit kleine successen. Bijvoorbeeld als ik jou aan het denken kan zetten of als ik jou kan motiveren. Ik ben een positieve coach wie denkt in oplossingen, dus ik kijk naar wat jij kan én wil!. Mijn netwerk en ervaring ligt vooral in de jeugdhulpverlening. Onze gesprekken voer ik graag op verschillende manieren, zolang jij je maar veilig en goed voelt. We kunnen ergens wat drinken, op kantoor zitten, een wandeling maken of ik kom bij jou langs. Wat jij maar wil! Ik ga graag met jou opzoek naar een plek waar jij je goed voelt, want ik vind dat je dingen automatisch beter doet als je doet waar je goed in bent en waar je talent in hebt! Je mag mij mailen, bellen of een appje sturen.

Hobby’s/interesses: ik ben geïnteresseerd in psychologie en criminologie en ik houd van reizen, boeken lezen en verzamelen en documentaires kijken!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Luna

"Ga maar lopen, de wereld ligt aan je voeten"

Ik ben Luna, coach bij Impacter Deventer. Ik beschrijf mij zelf als creatief, passievol en denk graag praktisch mee met mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word. Dat gun ik anderen ook!

Coach Raymond

"Kan ik niet’ ken ik niet!"

Ik ben een enthousiaste coach die verbinding zoekt met anderen. Ik straal positiviteit uit en stel mij op als gedreven, eerlijk, open en speels. Laat niemand je zeggen dat je iets niet kan, ik geloof dat iedereen een talent heeft en een kans verdiend om zichzelf te ontplooien.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.